New Forum Suggestions & Bug List

Discussion in 'Board and Site Questions/Suggestions' started by Y2K5SRT, Apr 8, 2007.

  1. LifeIsGood

    LifeIsGood Enthusiast

    Posts:
    2,256
    Joined:
    Jun 1, 2008
    Location:
    Littleton, CO
    When I go to the 'Classifieds' page and choose 'Recent ads: last day', I get the ads for the last day...no problem. This is the url that it goes to...

    classifieds.viperclub.org/showcat.php?cat=all&limit=last1

    ...but if these span more than two pages, I don't get the 'page2' added onto the backend of the url...I get something else. I just add 'page2' to the end of the url and all is well, but this needs to be fixed. This has been happening for a long long time.
     
  2. Chelseasnake

    Chelseasnake Viper Owner

    Posts:
    1,100
    Joined:
    Oct 19, 2008
    i cant seem to post in the local club forms, or grail forum
     
  3. FrgMstr

    FrgMstr Guest

    Updated my avatar yesterday, but it still shows the old one.
     
  4. -RUNNR

    -RUNNR Site programmer

    Posts:
    1,944
    Joined:
    Jun 25, 2001
    Location:
    District 4, Moon
    Did you upload a profile picture, or an avatar? There's a difference. I see a black wheel in your profile picture.
     
  5. VYPR BYT 94

    VYPR BYT 94 Viper Owner

    Posts:
    2,458
    Joined:
    Mar 20, 2011
    Location:
    Green, OH
    Hello RUNNR, please help... see below;
    That's what I get every now and again when I try to click and go to the next page on a thread. I've noticed this a few times in recent weeks.
    here is the latest thread I've seen it on ...
    http://forums.viperclub.org/threads/655070-93-is-ready....

    I can't just click to go to page 2 or I'll get the above error. I've not changed anything on my pc. I know there were only a couple people that had complained about this problem.

    Anyone else experience this beside Austin and me?

    Thanks, Mike
     
  6. VYPR BYT 94

    VYPR BYT 94 Viper Owner

    Posts:
    2,458
    Joined:
    Mar 20, 2011
    Location:
    Green, OH
  7. VYPR BYT 94

    VYPR BYT 94 Viper Owner

    Posts:
    2,458
    Joined:
    Mar 20, 2011
    Location:
    Green, OH
  8. -RUNNR

    -RUNNR Site programmer

    Posts:
    1,944
    Joined:
    Jun 25, 2001
    Location:
    District 4, Moon
    Sorry, didn't see this... it's good to go now...
     
  9. VYPR BYT 94

    VYPR BYT 94 Viper Owner

    Posts:
    2,458
    Joined:
    Mar 20, 2011
    Location:
    Green, OH
    No problem.
    Thanks for the fix. :D
    Mike
     
  10. Camfab

    Camfab Viper Owner

    Posts:
    2,905
    Joined:
    Oct 2, 2004
    Location:
    SoCal
    I noticed yesterday that my IPhone no longer displays the forums like my computer. Their are three options at the bottom of the page to change the style and none of them display the site like my computer. What happened?
     

Share This Page