TPMS Issues

Discussion in 'SRT10 and SRT10 Coupe Discussions' started by tonerockyhorror, May 13, 2015.

  1. tonerockyhorror

    tonerockyhorror Enthusiast

    Posts:
    3
    Joined:
    May 13, 2015
    Hey guys, I've had a nagging issue with my TPMS and can't seem to find a solution. The TPMS sensor defect warning light has been popping up, so I replaced
    all 4 sensors and had them reprogrammed. This didn't solve it. So I'm thinking it might be the TPM receiver module, but I can't seem to find a diagram of where this part is located or even a site that sells it.

    Any ideas? Thanks.
     
  2. cubican

    cubican Viper Owner

    Posts:
    833
    Joined:
    Oct 4, 2010
    Location:
    Frisco , TX
    If I'm not mistaken the module is next to the radio and the 4 gauges on the dash.
     
  3. Steve-Indy

    Steve-Indy VCA Venom Member - Great Lakes

    Posts:
    8,041
    Joined:
    Oct 2, 2000
    Location:
    Zionsville,IN. USA
    What was the tool used in the programming attempt? Were the sensors the same as the old ones when compared side by side?
     
  4. bluesrt

    bluesrt Viper Owner

    Posts:
    5,011
    Joined:
    Nov 17, 2008
    fairly common for the modual, I have replaced a few, they are located where cubican states, call don scharf, aka viper paul... he has some/ and by the way dealer only to program vipers tpms
     
  5. tonerockyhorror

    tonerockyhorror Enthusiast

    Posts:
    3
    Joined:
    May 13, 2015
    Not sure on the tool, but the attempt was made at the dealership. And yes, the sensors were OEM, exactly the same as those being replaced.

    I'm finding it odd that I can't even locate the module at any online parts store to buy.
     
  6. Steve-Indy

    Steve-Indy VCA Venom Member - Great Lakes

    Posts:
    8,041
    Joined:
    Oct 2, 2000
    Location:
    Zionsville,IN. USA
    I have encountered multiple dealerships around the country who have no clue as to how to do it. Many techs throw modules at everything. Feel free to call me after you determine exactly what Chrysler device they used.
     
  7. tonerockyhorror

    tonerockyhorror Enthusiast

    Posts:
    3
    Joined:
    May 13, 2015
    Thanks Steve, will do. I have a call into them now to find out.
     

Share This Page