Why did the AM radio stop working on both of my Gen IV snakes?

Discussion in 'SRT10 and SRT10 Coupe Discussions' started by Jersey Jeff, Jan 8, 2018.

  1. Jersey Jeff

    Jersey Jeff Viper Owner

    Posts:
    141
    Joined:
    Jul 14, 2009
    Location:
    Southern New Jersey
    I have FM on both, but the AM is silent? one is an 09 Vert and the other is a 10 ACR Vert from Woodhouse - it has to be more than coincidence when the AM stops working on both cars.
     
  2. ViperJeff

    ViperJeff VCA Legacy Member - UT/AZ Staff Member

    Posts:
    3,735
    Joined:
    Sep 26, 2010
    Location:
    Idaho
  3. Gen3CoupeTX

    Gen3CoupeTX Enthusiast

    Posts:
    15
    Joined:
    Dec 14, 2017
    Location:
    Sienna Plantation, TX
    Wait ... Radios still have AM?! (Insert old person, walked to school in the snow / uphill both ways, stories here). Seriously though, that is pretty odd.
     
  4. diamond head

    diamond head Enthusiast

    Posts:
    151
    Joined:
    Dec 6, 2009
    My 08 did the same thing, and yes I'm old:D
     
  5. steve e

    steve e Viper Owner

    Posts:
    775
    Joined:
    Oct 23, 1995
    Good post, I had to go out to the garage and look in my Viper to see if it had FM, it does, never used it,only AM.
     
  6. OPHITOX

    OPHITOX Viper Owner

    Posts:
    37
    Joined:
    Sep 6, 2006
    Location:
    Los Angeles
    Happened to my '08, had it changed out as it was still on extended warranty, but that was 2015. Never had an explanation from Dodge Dealership as to what caused the problem in the 1st place.
     

Share This Page