1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

94 wont start

Discussion in 'Engine, Drive Train, and Suspension' started by FLOORIN04, Jan 21, 2006.

  1. FLOORIN04

    FLOORIN04 Enthusiast

    Posts:
    1,416
    Joined:
    Aug 6, 2004
    Yesterday I moved the vipers around.They both started fine and with ease.Tonight I took the srt out for about a hour and everthing was fine.Came home parked it and wiped it down.Went over went to start the 94 nothing happened.It has full power from battery for everthing and the fuel pump kicks when you turn the key but when you turn the key to start it does nothing.It does the samething as if the clutch was not pushed in.Is their any suggestions where to start looking or trouble shooting. :confused:



    thanks alot
     
  2. Ulysses

    Ulysses Enthusiast

    Posts:
    3,411
    Joined:
    Oct 2, 2000
    Location:
    San Diego, CA. USA
    Check the clutch switch to see if it has moved out of place.
     
  3. FLOORIN04

    FLOORIN04 Enthusiast

    Posts:
    1,416
    Joined:
    Aug 6, 2004
    Floor mat in the way :eek: and connector was semi pulled apart :crazy: .Thanks for the help guys :2tu: .Another reason to loose the drivers side floor mat.
     
  4. tim721

    tim721 Enthusiast

    Posts:
    1,027
    Joined:
    Aug 31, 2003
    Location:
    west milford, nj
    hey Jamie, i'm glad it wasnt anything major :2tu:
     
  5. Jay Herbert

    Jay Herbert Enthusiast

    Posts:
    3,111
    Joined:
    Dec 7, 1997
    Location:
    Sunnyvale, CA
    For future reference if anyone searches "Won't start":

    Check that the floor mat is not under the clutch pedal preventing the switch from being made, then check the clutch switch and it's connection. If that is not that, there is a fuse in the neighborhood of the underhood battery cable connection (drivers side, on outside of footwell)..... all by itself, check it. If I remember right, that fuse is between the starter relay and the starter solenoid, it got corroded on my '95, and gave me the same issues. Next, check the starter relay. Last but not least, check the starter solenoid.
     

Share This Page